ΛΗΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ_“Το ονομα μου είναι Κανενας” – Προσκληση για εκδηλωση ενδιαφεροντος σε προγραμμα AIR Αθηνα και Performance στο Αμβουργο.

ZLR_BETRIEBSIMPERIUM

“ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ”
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε πρόγραμμα AIR Αθήνα και Performance στο Αμβούργο.

Η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο διπλό πρόγραμμα: Artist Residency/Εξειδικευμένων εργαστηρίων στην Αθήνα και πραγματοποίησης περφόρμανς στον χώρο τέχνης 2025 στο Αμβούργο απευθύνεται σε εικαστικούς που εργάζονται τον τομέα των εικαστικών, της περφόρμανς, της τέχνης του κοσμήματος και του design, του χορού, της δραματικής τέχνης ή/και της μόδας.

Στους ZLR Betriebsimeprium – Christoph Ziegler + Λουκία Ρίτσαρντς – ανατέθηκε από τον χώρο τέχνης 2025 του Αμβούργου να προτείνουν και επιμεληθούν μία σειρά περφόρμανς που θα παρουσιάστουν εκεί τον Νοέμβριο του 2018.

Οι ZLR Betriebsimperium φιλοδοξούν να ανοίξουν τη σκηνή του 2025 σε εικαστικούς που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν με το σώμα, την κίνηση, την φωνή, τη διάδραση, αλλά και προς ντηζάινερς και εικαστικούς του κοσμήματος και της μόδας που αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο παρουσίασης των έργων τους πέραν των γκαλερί.

View original post 168 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s