ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ/Η ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ (ARTIST IN RESIDENCE) στην Αθηνα ή το παραδοσιακο Λεωνιδιο και πληθος αλλων δωρων. Παρε μερος στην ΛΟΤΑΡΙΑ: 1 ΣΤΟΥΣ 10 ΚΕΡΔΙΖΕΙ ενα μοναδικο δωρο. 100 ΣΤΟΥΣ 100 ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΛΑΧΝΟ ΕΝΑΝΤΙ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΜΙΚΡΟ-ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΥΗΣΙΣ 2018//ΚΑΛΛΙΧΟΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ!

Η κλήρωση των δέκα νικητών θα πραγματοοιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου στην γκαλερί Φλόριαν Τράμπλερ, στο κέντρο του Μονάχου, στις 4 μμ.

Αγοράζοντας έναντι 10 ευρώ ένα λαχνό (ή περισσότερους, αν το επθυμείς), παίρνεις
μέρος στην κλήρωση για τα ακόλουθα δώρα:

1o Βραβείο: Επτα μέρες/εξι νύχτες ως Φιλοξενούμενος/η Εικαστικός (ARTIST IN RSIDENCE) σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας με πρωινό και χρήση ατελιέ. Παρεχουμε επίσης ακριβείς και ασφαλείς πληροφορίες για τη σκηνή της τέχνης και του κοσμήματος στην Αθήνα και το εξωτερικό και για δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικής έκθεσης στην Αθήνα. Το προγραμμα περιλαμβάνει περιήγηση της Αθήνας με έμφαση στην πολιτιστική και κοινωνική ιστορία της πόλης.

2o Βραβείο:
Επτα μέρες/εξι νύχτες ως Φιλοξενούμενος/η Εικαστικός (ARTIST IN RSIDENCE) σε αυτόνομο διαμέρισμα σε οικεία του 19ου αιώνα στο παραδοσιακό Λεωνίδιο, Αρκαδίας, με πρωινό.Π αρεχουμε επίσης ακριβείς και ασφαλείς πληροφορίες για τη σκηνή της τέχνης και του κοσμήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό και για δυνατότητα πραγματοποίησης ατομικής έκθεσης στην Ελλάδα. Περιήγηση της περιοχής με έμφαση στην πολιτιστική και κοινωνική ιστορία της.

3o Βραβείο:
Εκπτωση 50% στην τιμή ενοικίασης των διαμερισμάτων/ατελιέ στην Αθήνα ή το Λεωνίδιο για επτά μέρες/έξι νύχτες. Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις τιμές και τα ακίνητα, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.leaveyourcrisis.com

4o Βραβείο:
Μία καρφίτσα της σειράς Broom Brooch του Γερμανού γλύπτη κι επιμελητή Christoph Ziegler.

5o Βραβείο:
Ενα χειροποίητο κεντητό φυλακτό της εικαστικού κι επιμελήτριας Λουκίας Ρίτσαρντς.

6o-10ο Βραβείο:
Ενα διασκεδαστικό μίνι μαντείο! Ενα μικρό κουτί έκπληξη με ένα κόσμημα και ακριβείς οδηγίες για να ρωτήσεις το πεπρωμένο σου, τι μέλλει γενέσθαι!

Η λοταρία περιλαμβάνει μόνο 100 ΛΑΧΝΟΥΣ, δηλαδή ο ένας στους δέκα κερδίζει!

Ομως και οι εκατό συμετέχοντες κερδίζουν σε δημοσιότητα, καθώς τα ονοματα τους θα δημοσιευτούν στη νέα ιστοσελίδα της έκθεσης ΜΥΗΣΙΣ 2018//ΚΑΛΛΙΧΟΡΟΝ, αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτώσης!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ
ΕΝΑΝ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΧΝΟΥΣ μέσω PayPal (PayPal account/λογαριασμός: rossozett@hotmail.com) ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης και κέρδισε το βραβείο σου στις 10 Μαρτίου 2018. Ολοι οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονιού ταχυδρομείου. Οι νικητές μπορούν να επιλέξουν ημερομηνίες για την φιλοξενία τους στην Αθήνα και το Λεωνίδιο μεταξύ του Απριλίου 2018 και του Απριλίου 2019.

Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε ένα λαχνό μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλώ επικοινωνήστε με: rossozett@hotmail.com
 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ:
http://www.initiation-project.com
http://www.munichjewelleryweek.com/event/initiation-2018-kallichoron/
http://www.zlr-betriebsimperium.tk
http://www.leaveyourcrisis.com
collage_Lottery

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s